Блог За Partner Travel Партньори Контакти Sitemap RSS RSS Feed Generator

Хотели в Чужбина

Търсене на хотели в Дубровник

Ново търсенеНово търсене

Дубровник

Сортиране по:
1 2 3  »
Хотел Rixos Libertas Хотел Rixos Libertas Хотел Rixos Libertas Хотел Rixos Libertas Хотел Rixos Libertas Хотел Rixos Libertas
Хотел Rixos Libertas

Хотел Rixos Libertas се намира на 15 минути от старата част на Дубровник и е един от най – луксозните в района, от веригата „Rixos Hotels”. На около 50м. от автобусна спирака. Международното летище се намира на 24 км. от хотела.
прочети повече »

База на наст.:
нощувка и закуска
Хотел Tirena Хотел Tirena Хотел Tirena Хотел Tirena
Хотел Tirena

Хотел Tirena е разположен сред зелени борови и маслинови дървета в комплекса Babin Kuk не далече от старата част на Дубровник. Хотелът е част от веригата „Valmar Hotels” и предлага идеални условия за отдих. На около 300 м. от него има плаж, които предлага на гостите много и различни забавления.
прочети повече »

Разстояние до плаж: 300м

База на наст.:
нощувка и закуска
Хотел Ivka Хотел Ivka Хотел Ivka Хотел Ivka
Хотел Ivka

Хотел Ivka е нов хотел, разположен на полуостров Лапад, на 10 минути с автобус или кола от Стария град или 30 минути пеша, на 10 минути пеша от плажа, на 50м от автобусна спирка, на 25 минути с автобус или кола от летище Дубровник. Хотелът работи целогодишно.
прочети повече »

База на наст.:
нощувка и закуска
Хотел Excelsior Хотел Excelsior Хотел Excelsior Хотел Excelsior Хотел Excelsior Хотел Excelsior
Хотел Excelsior

Луксозният хотел Excelsior е разположен на брега на Адриатическо море, на 5 минути пеша от Стария град на Дубровник. Хотелът е признат като един от най-добрите хотели в света. Изцяло реновиран през юни 2008 година, хотел Excelior е един от най-луксозните хотели на Средиземноморието.
прочети повече »

База на наст.:
нощувка и закуска;
полупансион
Хотел Valamar Lacroma Хотел Valamar Lacroma Хотел Valamar Lacroma Хотел Valamar Lacroma Хотел Valamar Lacroma
Хотел Valamar Lacroma

Хотел Valamar Lacroma е разположен на вечнозеления полуостров "Бабин Кук", на 5 км. от Стария град и на 5 км от Elaphiti Islands. Хотелът е част от веригата „Valаmar Hotels”. Eдин от малкото нови комплекси, на около 200м от две живописни плажни ивици – Cava Beach и Valamar President Hotel beach.
прочети повече »

База на наст.:
нощувка и закуска;
полупансион
1 2 3  »
Партнер Травел е член на Българската Асоциация на Туристическите Агенции. Гаранция за качество!